Sådan kan I nemt have hunden med på ferie

Hund der er med på ferie
Sådan kan I nemt have hunden med på ferie
Henrik Andersen
-
18/03/2023
-

Selvom det kan virke besværligt at medbringe din hund på en ferie, så er det faktisk slet ikke så slemt, som man skulle tro. Der er dog en række faktorer, som er afgørende for, om det ender med at være en god tur. Her følger en række gode råd til dig, der planlægger at tage hunden med på ferie.

Vælg hundevenlige destinationer

Før du begynder den videre planlægning af din ferie, skal du først og fremmest sikre, at du vælger en destination, hvor hunde er velkomne. Hvis du skal på miniferie i Danmark, så kan du som udgangspunkt have hund med de fleste steder, medmindre du opholder dig på et hotel. Du skal derfor sikre, at du vælger et sted, hvor hunde er tilladt.

Mange hoteller, ferieboliger og campingpladser tillader kæledyr, men du bør dog sørge for at gennemgå deres politikker og retningslinjer, inden du reserverer dit ophold, hvis du vil være på den sikre side. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du må medbringe din hund, så kan du altid forsøge at ringe eller sende en e-mail til stedet.

Transporten skal også være hundevenlig

Hvis du planlægger at flyve med din hund, skal du starte med at undersøge flyselskabets politikker og retningslinjer for at få din hund med ombord. Det er ikke alle flyselskaber, som tillader, at du har hund med, og ofte kan du ikke sidde med din hund på skødet, da den skal være i et hundebur til flyveturen.

Du kan også overveje at køre til din destination, især hvis det er inden for køreafstand. Her kan du også have din hund i et hundebur bag i bilen, men du kan også få den med på bagsædet, hvis du hellere vil det. Så kan din hund også være med til at underholde børnene på bagsædet, hvis den ellers kan sidde stille.

Når I er afsted, kan det desuden være praktisk at investere i en hundetaske, som du kan bære din hund rundt i, hvis den ikke vejer så meget. På den måde bliver det nemt at fragte hunden fra A til B, når den ikke er i snor. Der findes flere forskellige modeller, og du kan se et overblik over de bedste hundetasker her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps